Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s van de website van De Jongens van HR. Door één van de webpagina’s te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

De Jongens van HR is de eigenaar van deze website. De Jongens van HR besteedt de grootst mogelijke zorg aan de content van deze site, doch, aanvaardt De Jongens van HR geen aansprakelijkheid ten aanzien van de mogelijke onjuistheden van het getoonde. De content op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Echter kan het voorkomen dat de weergegeven content op de site niet meer geheel juist is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan De Jongens van HR te worden verzocht.

De Jongens van HR is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

nl_NLNederlands