MEIDEN BIJ DE JONGENS VAN HR; WERKSTUDENT ANNETTE VISSER
Aankomend jaar wil ik op professioneel niveau kunnen meepraten met zowel mijn collega’s, als partners. Het mooie aan werkstudent zijn bij De jongens is het volledig mogen meedraaien in het bedrijf.”

Het team van De Jongens van HR groeit. Sinds kort is Annette Visser werkstudent bij ons bedrijf en vervult ze de rol van junior HR consultant. Tijd om haar te leren kennen.

Even voorstellen: Wie ben je?
“Hi, ik ben Annette, eenentwintig jaar en sinds februari versterk ik het team van De Jongens van HR. Drie jaar geleden ben ik vanuit Groningen verhuisd naar het bruisende Utrecht waar ik samenwoon met drie andere meiden. Naast het werken bij De Jongens studeer ik Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn eerste praktijkervaring als tweedejaars stagiair wist ik, dit smaakt naar meer. Bij De Jongens kreeg ik het aanbod om flexibel 16 uur in de week te werken zodat ik genoeg tijd over had voor mijn eigen studie. Daarnaast viel mij op dat de functie een breed scala aan werkzaamheden bezat die al veel verantwoordelijkheid met zich mee brachten. Zo doende ben ik gaan solliciteren bij De Jongens en als HR student had ik mij geen betere bijbaan kunnen wensen.”

Welke taken vervul je?
Als werkstudent bij De Jongens van HR ben ik vooral bezig met marketing, communicatie en social media. Zo ben ik betrokken bij het vormgeven van onze  website, de nieuwsbrief en onze bedrijfspagina op social media. Hiernaast ondersteun ik onze partners bij verschillende HR processen. Een van mijn werkzaamheden is het opstellen en controleren van contracten. Daarnaast help ik bij de registratie van uren en verloningen.”

Hoe is het om werkstudent te zijn bij De Jongens van HR?
“Als HR-student ontbrak het mij aan business sense. Daarom vond ik het belangrijk om deze skill verder te ontwikkelen. De Jongens van HR is voor mij dé plek om dit te doen omdat elk vraagstuk een beroep doet op je business sense en je laat meedenken over de verbetering van verschillende HR processen.
Aan de hand van onze diverse HR tools leer ik de theorie toe te passen in de praktijk. De digitale omgeving gaat gepaard met de nieuwste HR-software die allerlei processen kunnen vereenvoudigen. De Jongens van HR is daarom voor mij de geschikte werkgever om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als jonge HR professional. Daarnaast werk ik samen met een interdisciplinair en bovenal gezellig team.”

“Het mooie aan werkstudent zijn bij De jongens, is het volledig mogen meedraaien in het bedrijf. Mijn input wordt gewaardeerd en daadwerkelijk gebruikt, dit is zeker een verschil in vergelijking met een stage.”

Wat zijn jouw ambities voor komend jaar?
“Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen binnen het werkveld. Dit door mij te blijven verdiepen in de verschillende klantcases, te leren van mijn collega’s en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Aankomend jaar wil ik op professioneel niveau kunnen meepraten met zowel mijn collega’s, als partners. Daarnaast heb ik als doel onze zichtbaarheid in de markt te vergroten.”

nl_NLNederlands