Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/10/2019
4:00 pm - 7:30 pm

Categorieën


17 oktober, 2019 | 16.00 – 19.30
Stadion Galgenwaard

WAB Proof & Ready to Play in 2020

Hoe ziet jouw organisatie er over 3 jaar uit? Heb jij of jouw directie het al helder voor ogen? Neem jij nu al de juiste keuzes zodat jouw organisatie straks is waar het wilt zijn? Welke gevolgen heeft dit voor de medewerkers van nu en de medewerkers die de komende jaren zullen toetreden tot het bedrijf?

De doelen van ondernemers lopen uiteen en zijn voor ieder specifiek. Hoe deze doelen bereikt kunnen worden, daar kunnen wij wel het een en ander over zeggen.

Daarom nemen wij jullie op 17 oktober graag mee tijdens onze sessie WAB Proof & Ready to Play in 2020.

Tijdens deze sessie zal David Schimmel van De Jongens van HR, jullie een volledige update geven van het Arbeidsrecht zoals dat per 2020 zal gelden.

Namens The Playmakers zal Jos van Snippenberg jullie meenemen naar de organisatie die jullie willen zijn in 2020. Hoe maak je, of nog belangrijker verander je cultuur binnen een organisatie? Hoe zorg je dat iedereen weer met dezelfde motivatie rondloopt als toen wanneer het bedrijf begon? Of als je een Startup bedrijf bent, hoe zorg je dat je de basis legt voor een cultuur waarbinnen iedereen het maximale uit zichzelf haalt en blijft halen?

Programma:

16:00 – 16:30 Welcome Drinks
16:30 – 17:30 Interactieve Kennissessie
17:30 – 18:00 Icebreaker & Drinks, Activiteit: ‘eerste gesprek’
18:00 – 19:30 Netwerkborrel

Kennissessies:

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) Proof, door David Schimmel van De Jongens van HR

Na de invoering van de WWZ in 2015 is het dan nu tijd voor iets nieuws: De WAB.

Er staat weer een grote wijziging van het arbeidsrecht voor de deur. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De WAB beoogt evenwicht op de arbeidsmarkt te herstellen. Het moet werkgevers stimuleren om meer eigen mensen vast in dienst te nemen. De juridische ins & outs, daar praten wij je helemaal over bij tijdens dit event. Daarnaast bieden wij je handige tools om de wet op een juiste wijze toe te passen binnen jouw organisatie (of die van je klant).

Na deze sessie ben jij helemaal WAB proof en kan jij zonder (juridische) zorgen 2020 in!

 

Ready to Play voor 2020, door Jos van Snippenberg van The Playmakers

Bedrijven verspillen ruim 2.300,- euro per jaar, per medewerker aan gebrek aan motivatie, niet benutten van het potentieel van medewerkers en verzuim. De huidige oplossingen zijn niet toereikend om dit probleem te kantelen en met een krapper wordende arbeidsmarkt is het noodzakelijk het over een andere boeg te gooien. Hoe je een werk cultuur creëert waar de juiste mensen het beste van zichzelf geven, en verantwoording nemen voor hun resultaat maken wij op dit event voor je inzichtelijk.

We geven je daarnaast een belangrijk handvat om direct toe te kunnen passen in de praktijk. Een eerste aanzet om “Ready to Play” te zijn voor 2020.

nl_NLNederlands