Salarisadministratie

Salarisadministratie moet simpelweg gewoon goed geregeld zijn. De Jongens van HR zijn ondernemers, wij zoeken dan ook actief naar financiële voordeeltjes. Kortom, minder belasting en meer loon. Jij blij, medewerker blij.

Door het gebruik van de meest innovatieve online tools, zorgen wij dat jouw maandelijkse verloning soepel én efficiënt verloopt. De Jongens van HR hebben veel tech bedrijven als klanten en definiëren zichzelf dan ook deels als een tech bedrijf. Wij richten de processen zo in dat er één source of truth is en hier geen uitzonderingen op mogelijk zijn.

Wij leveren onze klanten en hun medewerkers online tools zodat zij makkelijke mutaties kunnen doorgeven. Of het nu gaat om een adreswijziging, salarisverhoging of een declaratie van onkosten, het is door De Jongens zo geregeld. 

Processen, workflows en de juiste checks & balances zorgen dat de informatie altijd kloppend is, of je nou 10, 50 of 500 medewerkers wenst te verlonen. 

De Jongens houden zich bezig met alles wat er bij het maandelijks uitbetalen van medewerkers komt kijken, denk hierbij aan ID-bewijzen, auto’s van de zaak en bijvoorbeeld de verloopdatum van deze documenten. Wij zorgen dat het in orde komt, zodat jij hier als werkgever niet mee bezig hoeft te zijn.

De voordelen van salarisadministratie bij De Jongens:

  • Financiële voordeeltjes.

  • Wij schakelen voor jou met de belastingsdienst.

  • Wij bieden een online portaal aan voor de medewerker én manager. 

  • Wij werken voor loonstroken en loonaangifte met SEPA betaalbestanden.

  • Wij houden de administratie van personeelsgegevens voor jouw bedrijf bij.

  • Wij doen voor jou je pensioenaangifte, dan hoef jij hier niet naar om te kijken.

  • Wij communiceren helder met de medewerkers, want communicatie is de sleutel tot succes.