Over ons

De Jongens van HR, dat zijn wij. Wij zijn de daadkrachtige types die je doen realiseren dat het goed komt. Zeker, betrokken en dichtbij; De Jongens die je even belt als je ze nodig hebt. 

Wij zorgen ervoor dat het potentieel van werknemers en bedrijven volledig kan worden benut, wij willen medewerkers laten excelleren. Wij leveren een aanzienlijke en actieve bijdrage aan het succes en de groei van ondernemingen. 

Bij De Jongens staat de deur altijd open. Voor advies, richting, dagelijkse struggles of gewoon voor een gezellig bakkie, want ook De Jongens van HR blijven jongens. 

Nieuwsgierig naar het hele team? Ontmoet De Jongens: 

David Schimmel

Eén van De Jongens

Na zijn opleidingen in het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht is David het bedrijfsleven in gegaan. Na 5 jaar werkervaring op te hebben gedaan was hij eruit: hij kan dit beter. Door zijn filosofie “Alleen maar winnaars” is De Jongens van HR geboren. 

Met zijn passie voor tech, kennis van het arbeidsrecht en salarisadministratie heeft hij het HR abonnement van De Jongens van HR ontwikkelt. Nu het bedrijf groeit focust David zich op het door ontwikkelen en implementeren van systemen en alles wat met het arbeidsrecht te maken heeft. Dit middels zijn filosofie: “je moet dat doen, wat je leuk vindt. Voor het andere moet je de juiste mensen om je heen verzamelen.”

Marga van der Haar

Senior HR adviseur

Marga is begonnen als boekhouder bij een financiële afdeling. Hier ontdekte ze dat zij salarisadministratie heel leuk vond. Vervolgens heeft ze twee jaar gewerkt binnen een internationaal bedrijf, waar zij zich bezig hield met HR contracten en verzuim- en salariszaken. 

In 2020 is Marga benaderd door De Jongens van HR, sindsdien werkt zij hier met veel plezier. Tot voor kort was ze bezig met veel HR zaken, waarbij de grootste focus lag op salarisadministratie. Door de grote groei van De Jongens van HR, focust Marga zich naast salarisadministratie , alleen nog maar op de register payroll, adviseursrol en professional rol. Naast deze werkzaamheden houdt ze zich ook veel bezig met de continue scholing, wat ze erg leuk én leerzaam vindt.

 

Esther Achterberg

HR support officer

Esther is vroeger actief geweest binnen de detailhandel, hier had zij meerdere eigen winkels. Hier heeft zij te maken gehad met alle facetten van het hebben van medewerkers. Vervolgens heeft zij haar eigen winkels ingeruild voor compliance. Hier controleerde zij of medewerkers hun werkzaamheden conform wet en regelgeving uitvoerde.

Inmiddels heeft Esther de stap van compliance doorgezet bij De Jongens van Hr. Binnen de Jongens zorgt ze voor alle HR vraagstukken. Ze houdt zich bezig met een snelle en correcte afhandeling van alle operationele processen die er spelen. Het doel is hierbij de communicatie snelheid, maar ook de kwantitatieve en kwalitatieve informatievoorziening te verbeteren.

Floor Bolenius

Marketing & Communicatie coördinator

Floor is begonnen als receptioniste bij Fysiotherapie de Eedenburgh. Hier was ze verantwoordelijk voor diverse zaken, waaronder het belangrijkste de communicatie met de klanten. Vervolgens was ze werkzaam in de hospitality wereld en werkte ze in een restaurant. In 2020 heeft Floor een halfjaar stage gelopen op de marketingafdeling bij Clear Channel Nederland. Hier heeft ze enorm veel geleerd en hier werd haar interesse in marketing nog groter. 

Op dit moment is Floor zowel werkzaam bij MijnWijnPlein als bij De Jongens van HR. Binnen De Jongens van HR is Floor werkzaam als marketing & communicatie coördinator. Hier houdt ze zich bezig met de marketing, communicatie en Social Media. Hierbij is zij betrokken in de vormgeving van de website, de bedrijfspagina’s op Social Media en de interne en externe communicatie.