Free consultancy hours! Waarom? Because We Truly Love Startups (and Scaleups)!

De Jongens weten precies hoe het is om voor grote bedrijven te werken. Corporates bestaan al jaren, zijn door de wol geverfd en niet veel is hen onbekend. Ontzettend knap om een bedrijf waar honderden mensen werken goed te runnen.

Maar wat de Jongens nog veel leuker vinden is nieuwe dingen ontdekken, problemen oplossen waarvan zij het bestaan nog niet wisten en nieuwe mensen leren kennen. Iets wat Startups iedere dag opnieuw doen! Precies dit geeft extra glans aan onze business: bij ieder bedrijf weer spelen met nieuwe vraagstukken. Steeds weer de kans krijgen om nieuwe issues op te lossen en onbekende processen te verbeteren. Iedere keer weer een Startup zijn, binnen een Startup. Dat is cool toch? Maar belangrijker: het houdt onszelf scherp en onze unieke ervaring maakt het mogelijk andere Startups een head-start te geven. Iedereen wint.

En daarom presenteren de Jongens: Free Consultancy Hours voor Startups (& Scaleups). En dat wil jij natuurlijk! Stuur een mailtje naar eenvandejongens@dejongensvanhr.nl.

Ps. We komen naar je toe, dus zit je in een awesome gebouw met een leuke community? Let us know! Dan kijken we even of we meer mensen kunnen helpen die dag.