Bij ons is jouw hele HR organisatie in goede handen. Maar ook wij lopen wel eens ergens tegenaan. De Jongens komen vaak binnen bij groeiende bedrijven. Of dit nu start-ups, scale-ups, of gevestigde MKB-bedrijven zijn: groei is er. En dat vergt organisatie.

Met deze groei veranderen ook de wensen van de onderneming op HR gebied. Meer medewerkers betekent meer contracten, meer ziekteverzuim, meer urenregistratie, meer salarisadministratie, meer geschillen et cetera. Maar ook: meer coaching van collega’s, gesprekken over salarisverhogingen, meer werkplekken om te versieren op een verjaardag en meer leuke momenten om samen te vieren op kantoor.

De Jongens vinden dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is en wat hij het liefste doet. Vaak is dat voor HR professionals de interactie met de medewerkers, iemand zich nog meer thuis laten voelen binnen een organisatie en zorgen dat hij de juiste begeleiding krijgt waar nodig. Immers, Employer Branding was nog nooit zo hot.

Als die interactie het belangrijkste is voor een HR professional, waarom dan niet ervoor zorgen dat je daar ook het meeste tijd voor hebt? De Jongens realiseren het voor je. We verdelen de taken en structureren processen. Jij meer contact met je mensen, wij de zakelijke kant. Alleen maar winnaars.