De Jongens van HR blijven maar toffe producten in de markt zetten. As of today: zijn wij jouw HR-afdeling – in abonnementsvorm!
Wij helpen je whenever you need it. Want de Jongens zijn de moeilijkste niet. Staan voor je klaar met raad en daad.

  • Onboarding van medewerkers
  • Volledige personeelsadministratie
  • Volledige loonadministratie
  • Export of koppeling met financieel pakket
  • Casemanagement
  • Eerste lijn jurist arbeidsrechtelijke zaken

Onboarding van medewerkers

We ontzorgen je maximaal. Dat start bij het aanname-proces (contracteren) van medewerkers. Je hoeft slechts enkele basisgegevens aan te leveren en De Jongens pakken de rest op. Wij zorgen voor een compleet personeelsdossier dat compliant is met wet- en regelgeving. We leveren een ijzersterke arbeidsovereenkomst en kaderen de risico’s tijdig af.

Wijzigt wet en regelgeving, dan wijzigen wij mee. Juridisch zit de boel goed dicht en wij blijven nieuwe ontwikkelingen continu monitoren.

Naast deze ‘harde kant’ willen we ook het verschil maken aan de ‘zachte kant’. Drie dagen voordat de medewerker bij jouw bedrijf aan de slag gaat, sturen we hem of haar bijvoorbeeld een bloemetje. Ook een persoonlijke kaart, getekend door alle toekomstig collega’s, behoort tot de mogelijkheden. Dit rekenen we af op kostprijs.

Volledige personeelsadministratie

Alles wat vast moet liggen in de personeelsadministratie leggen wij vast. Zo heb je geen omkijken meer naar loonbelastingverklaringen, ID-bewijzen, auto’s van de zaak die privé gereden worden, rijbewijzen en de verloopdatum van deze documenten. Welke documenten relevant zijn in dit kader is mede functie-afhankelijk. Wat deze documenten gemeen hebben: wij zorgen dat het in orde komt, jij hebt hier als werkgever geen omkijken naar.

Volledige loonadministratie

Wij ontzorgen je op het gebied van gewerkte-uren, loonstroken en managementinformatie. Wij leveren betaalbestanden en verantwoordingsrapporten aan, zodat jij alleen de informatie krijgt die je nodig hebt om medewerkers uit te betalen en de personeelsinzet te beoordelen. De Jongens van HR zijn ondernemers, zij zoeken dan ook actief naar financiële voordeeltjes. Kortom, minder belasting en meer loon. Jij blij, medewerker blij. Hiervoor is het wel nodig dat je de Jongens actief betrekt bij jouw onderneming. Bij de lopende zaken, maar ook bij de plannen in de toekomst.

Export of koppeling met financieelpakket

Wij werken bewust met verschillende leveranciers, omdat we graag van verschillende partners de beste producten en diensten uitkiezen. Daarom gebruiken wij alleen ICT-oplossingen die we makkelijk kunnen koppelen met de producten van andere leveranciers. Zo ontstaat er een optimale mix van middelen en professionals en wordt jouw bedrijf maximaal ontzorgd.

Wij zijn geen diehard boekhouders, (hoewel we daar wel, best wat verstand van hebben).  De Jongens leveren de bestanden aan, aan de boekhouder die jij hebt aangewezen. Jouw boekhouder kan dan, zeer eenvoudig de salarisgegevens opnemen in de boekhouding

Casemanager

We regelen het casemanagement in zijn volledige complexiteit en diversiteit. Of een medewerker nou door ziekte of door een conflict niet meer naar het werk komt: wij handelen dit af. Wet- en regelgeving dwingt ons soms (externe) deskundigen in te schakelen, zoals bedrijfsartsen of mediators. Wij zorgen ervoor dat je een bedrijfsarts krijgt die jou als ondernemer begrijpt. In veel gevallen hebben wij trouwens een nog scherper tarief met deze derden afgesproken dan gebruikelijk is.

De kosten van deze externe deskundigen factureren we op basis van kostprijs door. Voor al het geregel rondom deze derden deskundigen heb jij de Jongens!

Eerste lijn jurist arbeidsrechtelijke zaken

Arbeidsrechtelijke (rechts)zaken? Vinden we leuk, zijn we goed in. Wat is eerste lijn? Dat is alle communicatie die buiten de rechtszaal wordt gevoerd. In de meerderheid van de gevallen zullen wij arbeidsrechtelijke kwesties ook zonder tussenkomst van de rechter tot een goed einde kunnen brengen. Dat scheelt een boel gedoe – maar ook: geld.

Als jij de Jongens van HR betrekt en betrokken houdt bij jouw organisatie, dan stijgt de succesratio van arbeidsrechtelijke zaken. Je wint een rechtszaak immers in het voortraject; door tijdig een zaak te vormen en een dossier op te bouwen. Vorm je pas een zaak op het moment dat de wederpartij zich meldt, dan kan je je nog slechts beperken tot damage-control. Dat is niet alleen zonde, maar ook nergens voor nodig.